Home-made by B
Home-made by B

Stranice

  • Početna
  • Dobro došli
  • Marmelade
  • Slatko
  • Slano
  • Kruh i peciva
  • Ostalo

Kruh i peciva

  • Mediteranska pogača
  • Domaći kruh sa sjemenkama, orahom i pistaciama
  • Kruh sa pršutom i sirom
  • Kukuruzni "No knead bread"
  • Mrkvasta peciva
  • Dobar jutarnji kruh
  • Kruh sa sjemenkama i jabučnim pivom
  • Kruh sa višnjama 
  • Kruh od 5 vrsta brašna 
  • Pinca/Sirnica , Uskšnja pogača
  • Focaccia sa rikolom i aronijom
  • Kruh kao Bakin 
Početna stranica
Pretplati se na: Postovi (Atom)

Branka-byB

Branka-byB
Dobro došli na moj blog ! Drago mi je što ste ovdje i hvala vam na posjeti. Nadam se da ćemo se lijepo družiti i veselim se svakom novom susretu ! :)

O marmeladi .....

Linkovi

  • Astal Kuhinja Ravnice
    Slatko od kupina - Kada sam pre par godina posadila nekoliko izdanaka kupina, zaista se nisam nadala da će već sledeće godine toliko da nabujaju i da se udvostruče a bogami...
  • JA U KUHINJI...
    Bucmaste, slane palačinke, sa tikvicama i sirom / Zucchini and cheese pancakes - [image: Bucmaste slane palačinke sa tikvicama i sirom] Bucmaste slane palačinke sa tikvicama i sirom iako su idealne za doručak, nama su savršeno poslužile...
  • ZORINI RECEPTI
    Pljeskavice sa pilećim grudima - Belo pileće meso (grudi) često odvojim od pileta i ostavim u friz kako bih ga kasnije upotrebila. Ovo je jedan od načina kako ga i vi možete spremiti a...
  • Provereni recepti. Cooks and Bakes
    Tri leće - [image: tri leće] *Kad se setim koji je hajp nastao pre... ne znam sada već koliko godina, ali više od deset, sigurno, kad je kolač Tri leće postao mega p...
  • Iz moje kuhinje
    Komisbrot sa suvim voćem - [image: Komisbrot sa suvim voćem] Potreban materijal: 50g alve po 50g suvih kajsija, šljiva (bez koštice) i smokvi malo ruma 135g maslaca 125g šećera 3 j...
  • David Lebovitz
    my new book, ready for dessert, is available for pre-order! - It’s almost ready! Coming this Fall is the new, completely revised edition of Ready for Dessert: My Best Recipes. [It’s now available for preorder ==> Book...
  • prekratak dan
    Crna gora i naš vodič za putovanje - Ove godine, planirali smo godišnji kasnije nego inače, jer nam cure idu na maturalno putovanje. To je bila prilika da i mi odemo negdje. Rezervirala sam ...
  • Jubistacha
    Mala škola pripreme sourdough kruha - Mnogi od nas kada dobiju recept i naputke za napraviti kruh sa sourdough kvasom zapnu i imaju puno pitanja. Stoga sam odlučila napraviti ovaj post (...
  • Cooking with Zokie
    Posna musaka - Meni post ne pada uopšte teško ali kad se posti na vodi, e tu m ne ide baš najbolje pa se snalazim na svaki mogući način da unesem dovoljno hranljivih s...
  • MEZZE
    Gde kupiti Miko Fort u Srbiji: Efikasnost, Cena, Iskustva i Prodaja u Apotekama - Miko Fort je inovativan proizvod za podršku zdravlju kože i noktiju, posebno namenjen za prevenciju gljivičnih infekcija koje su čest problem kako u Srbi...
  • Ultimativni sastojak
    Posna prženija (vegan) - Sastojci : 3 iseckana crna luka 50 ml ulja 300 gr crvene paprike 250 gr dimljenog tofua Pola kašičice kari začina ili kurkume po ukusu Pola k...
  • Kuhinjske Price
    Njegovo veličanstvo stari bijeli čaj - U centralnom Londonu smjesten je Soho, zivopisni i kreativni dio grada prepun malih knjizara, muzeja, kafea, restorana, hotela, klubova i neobicnih unika...
  • What's for dessert?
    Bez glutena: Lepinje - Ovog ljeta smo roštiljali skoro svaki vikend. Baš smo se izguštirali. A uz meso s roštilja najbolje pašu lepinje. Kao i uvijek, radim ih receptu s youtub...
  • Mamina jela
    Grčke galaktoboureko rolnice ( s grizom ) - Sastojci za 20 rolnica (za veliki pleh od rerne)10 listova za pitefil- 1 l. mleka- 250 g. šećera- 90 g. sitnog griza- 3 jajeta srednje veličine- 50 g. mas...
  • La cuisine creative
    Novogodišnji venac - Evo, posle duuuuge pauze jednog lepog receptića na blogu!:) Recept je pre par godina napravljen za potrebe časopisa *Bakina peciva *i mislim da je uprav...
  • Gastro fusion
    Гранола без шеќер - Долго време мака мачев со наоѓање на гранола во која нема додадени шеќери, гликозен сируп, вештачки ароми и слично. И покрај огромната понуда во маркетите...
  • ave dulcis
    Pločice od SPAR Natur*pur zobene kaše - za 4 osobe jednostavna priprema 40 minuta Recept: 80 gr krupnih zobenih pahuljica 130 gr zobene kaše SPAR Natur*pur žličica cimeta prstohvat s...
  • Kolaci.biz
    Ruby kolač - Ovo je kremasta slastica u kojoj dominiraju čokolade, sir i mekani biskvit.
  • Cook and Play
    Nutella keksi - Pažnja, pažnja, keksi od samo tri sastojka! Plus toga, jako su fini, lijepo izgledaju a recept je skroz jednostavan. Može li bolje! :)) - 200 gr nute...
  • Bite my cake
    Brzi tart s jagodama - Stiglo nam je vrijeme jagoda. Čim krenu jagode, meni je već ljeto. Došla sam do par kantica domaćih, slatkih pa je dio morao završiti i u desertu. Htjela...
  • dvi ribe, dva kumpira
    Lisnata peciva - Tijesto je za mene opuštanje, užitak, terapija i totalno zadovoljstvo ! Mislim da sam se dovoljno opisala ovom rečenicom ! Poslije još jednog izuzetno ...
  • Laka kuharica - Easy Cook
    Složenac sa slanutkom, kobasicom i keljom ☆ Chickpea, sausage and savoy cabbage stew - [image: Chickpea, sausage and savoy cabbage stew by Laka kuharica: simple, healthy and warming one-pan dish.] *☆ Simple, healthy and warming one-pan dish...
  • Knjiški Moljac u špajzu
    Flammkuchen - Jesen i zima u Nemačkoj mi uvek teško padaju, jer ovde sivo ima neku novu dimenziju i ima dana kada ni ne svane kako treba. Uffff. Ali, čim uđemo u j...
  • Istine i laži o hrani
    Susreti u listopadu - Dragi svi, evo mojih aktivnosti u listopadu: *SPLIT* 05.10.2019. Konferencija PREHRANA DJECE Ovo je cjelodnevna konferencija - četiri predavanja, tri ra...
  • Kuhinja zaposlene žene
    Selidba! - KLIKNITE OVDE DA DOĐETE DO NOVOG SAJTA Kuhinja zaposlene žene Vidimo se tamo!
  • Mademoiselle Marina
    Pasticcini palestinesi salati...morbidissimi! - Le mie assenze dal blog iniziano a essere non giustificate e se fossi la mia insegnante di latino o di italiano, storia oppure matematica (no, quello pr...
  • Recepti iz moje bilježnice
    Moj najdraži recept za tiramisu - Nakon isprobavanja više varijacija recepta za Tiramisu, posljednjih nekoliko puta radila sam ga na identičan način. Kupim paket piškota, pakovanje mascarpo...
  • Blue Hortensia
    Ponovno tu... - Ni sama ne mogu vjerovati koliko je vremena prošlo od moga zadnjeg posta..dugo,zaista predugo,ali u međuvremenu desio mi se jednostavno život,posve zaokupl...
  • Svaštarica
    Pita od malina za kraj ljeta - I danas smo proveli dan na moru, bablje ljeto i dalje traje a što se mene tiče neka i traje, jer gušti su gušti. I to oni dobri gušti. Moja draga prijat...
  • Sweet Food
    Lisnate krem rolnice - *Dobro veče drage moje :) * *Koristim ovu priliku da vas obavestim da se polako vraćam u blogerske vode ali.. Moj blog sweetfood-aleksandra će biti preime...
  • Cook Book Hook
    ČIPS OD KRUHA - *Kako iskoristiti ostatke kruha, starog dan ili dva**?* *Jednostavno, napraviti začinjeni čips od kruha!* *Prije par godina, kad sam otkrila ovaj rec...
  • Recepti za svaki dan
    A growing quantity are of colleges returning on the net annually, and the ones that are looking to keep has to be competitive. - Essay writing is an uncommon art. The writer should mention their specific address within the notice they are able to be writing. If you’re writing the l...
  • Kutlačom po kazanu
    Baklava sa medom | Vegan baklava with honey - *(scroll down for English)* Nikad nisam bila neki ljubitelj baklavi, uvijek su mi bile ili previše slatke ili previše suhe, ili i preslatke i presuhe i s...
  • kuvarigrice
    Patin petnaesti #26 - predlozi - U Patinom kuvaru nećete pronaći samo starinske, tradicionalne recepte. Mnogi od recepata u svim poglavljima se savršeno uklapaju u savremenu kuhinju. Kr...
  • Ebba's cuisine
    Piletina sa koricom limuna i rajčicama / Lemon zest and tomato chicken - Evo me natrag, pisanju. Moram priznati da sam skroz zaglibila u hrvatskoj svakodnevnici, svakodnevnim apsurdima sa kojima se susrećem, razočaranjima (jer d...
  • Baker's corner...somewhere in my kitchen
    Focaccias with red lentil flour - [image: Focaccias with red lentil flour] My curiousity worm woke up recently when I saw a bag of red lentils flour on a shelf in my health food store. I...
  • Hleb i Lale
    Selidba - Dragi svi, pratioci Lala preko Bloggera i Bloglovina :) Dugo sam pokušavala da pronađem način kako da što preglednije organizujem blog i recepte te na kr...
  • JACINA CAROBNA KUHINJA
    Keksići sa lavandom (hrono) - Lavandu obožavam, i kad sam naletela na čaj od organske lavande odmah sam napravila i keksiće u standardnoj i hrono varijanti. Keksići su fini, prhki, ...
  • ... LoveAffair …
    Monte Torta - Monte Torta Biskvit: - 150 g lješnjaka - 6 bjelanjaka - 6 velikih žlica šećera - 6 velikih žlica brašna Krema: - 6 žumanjaka ...
  • Zaboravljene poslastice
    Najbolji tart s jabukama / The Best Apple Meringue Pie - Naravno da Katarina ovaj kolač ne zove ovako. To bi bilo suviše arogantno za njeno vreme, mada kad hoće da naznači da jedna varijanta recepta zahteva s...
  • Around the World - in favorite recipes
    TangZhong Bread (Rolls) - It's been long time since I shared a recipe for a bread, although I make bread at least twice a week! Many give up on making home-made bread, because th...
  • sweet-and-salty
    Kocke sa borovnicama i makom / Blueberry Poppy Seed Cake - Uh prošlo je baš dugo vremena od poslednjeg posta... *Kocke sa borovnicama i makom* Potrebno za donju koru: - 250gr maslaca - 100gr šećera - ...
  • vrtaljica
    rižoto od piletine s crnim vinom - rižoto je moj džoker!!! kada ne znam što bih skuhala, kada mi pamet stane uskače džoker jelo..kod mene rižoto... svaka domaćica ime neko svoje džoker je...
  • Pippi u kuhinji
    - Hristos Vaskrse! Srecan Uskrs!
  • U dzaku brasna
    Gusta čorba od brokolija - Kažu da brokoli ili voliš ili ne voliš. Spadam u onu prvu grupu. Ne da volim brokoli, nego i karfiol, kelj, prokelj i ostale zelene i u drugim bojama povr...
  • Mimi's Kingdom
    FBI rukavice: What's for dessert? - Danas ispraćamo ovu 2014-tu i ja hvatam poslednji voz za učešće u igrici FBI rukavice. U stvari, za objavu posta jer sam sve ove recepte isprobala još toko...
  • Stocicu,postavi se!
    RASPUKLI KEKSIĆI - Približava se Nova godina. Već odbrojavamo. Svakoga dana po jedan recept za keksiće! Za početak evo mojih omiljenih :) POTREBNO JE: 60gr maslaca...
  • Maninas: Food Matters
    Ancient grind - Once upon a time, all our bread came from underneath these heavy heavy stones. Today, we have the luxury to admire their beauty. Magic at the stream th...
  • Cinnamon and Thyme
    Pirina jabolčna pita s kokosom / Spelt apple coconut pie - *Please scroll down for English* Ob besedi ozimnica se največkrat spomnim na jabolka. In na klet pri stari mami, kjer je dišalo po domačih jabolkah. Ta...
  • My pans and pots
    Panzanella sa morskim plodovima / Seafood Panzanella Salad - Please scroll down for English version! Uh, više od šest meseci je prošlo od poslednjeg posta. Moram da priznam da mi je blog zaista nedostajao. Sigurno ...
  • T and T kitchen and atelier
    :: Selimo! :: - Pakirajte kofere, selimo! :D Pročitajte više/Read more >>
  • Chocolate dust
    Lemon bars - I really love lemon desserts. They are so fresh, summery, and full of flavor. When I need piece of summer, of sunshine, I make lemon desserts. I made th...
  • Shacky's kitchen
    Brodet od morske ribe, domaći hleb sa semenkama, orahom i pistaćima i jako čokoladna torta - FBI rukavice II deo - Pitanje je bilo da li ću stići da isprobam sve recepte koje želim, za dva meseca koliko traje gostovanje na blogu Home-made by B u okviru igrice FBI rukavi...
  • Tortelina
    Hruscovljevo testo - Jos jedan stari recept, ovaj put sa Majinog bloga - rec je o ruskom testu koje se mesi dan pre oblikovanja i pecenja jer treba odlezati u frizideru preko ...
  • Mlin naš nasušni - nastavak knjige...
    Mafini sa makom, jabukama i čokoladom - *Makovnjaču često radim, a mak kupujemo sveže mleveni u prodavnicama zdrave hrane. Ima ga i u samouslugama u pakovanjima, ali je pun aditiva i belog šeć...
  • Tanjas Cooking Corner
    Immune Boosting Smoothie | Smoothie za jači imunitet - I am a smoothie lover, that is a fact. I like oatmeal smoothies in the morning, for breakfast, especially when it is warm outside, and love them as a healt...
  • f o o d f o r t h o u g h t
    MAMIN BOŽIĆNI KOMPOT - Postoje jela u kojima je glavni sastojak ljubav i ovaj božićni kompot koji se svake godine nađe na stolu mojih roditelja je jedan od tih recepata. Njegova...
  • Parfe Dunja
    Sretno! - SRETAN BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA! Malo sa zakašnjenjem, ali dobre želje su uvijek dobrodošle, jel tako. Drage moje blogerice, vrijedne ste i plodne, ma...
  • Moja kuhinja
    Lazanje sa piletinom - Sastojci: - 400 grama pileceg belog mesa - 200 grama sampinjona - Jedna manja glavica crnog luka - Jedan cen belog luka - 200ml pavlak...
  • Just good food
    Sočni tart od jabuka s cimetom i medom - ..................Jabuke, biskvit, cimet , med, šećer u prahu....i sve u jesen, i sve toplo, i upravo...
  • Iz moje kuhinjice
    Novo radno meste i IMK darivanje!!!! - Dragi prijatelji, Čast mi je da sa Vama podelim jednu vrlo uzbudljivu vest! Nakon 3 meseca intervjuisanja, probnog rada, mnogobrjnih razgovora, telefonski...
  • Prstohvat soli
    Selidba... - Dragi drugari, došlo je vreme za selidbu :) Od danas me možete pratiti na novoj adresi: http://prstohvatsoli.com/ Ovaj blog će biti aktivan do sutra ujutr...
  • Dalmatia Gourmande
    Berba maslina u Dalmaciji/Olive Harvest in Dalmatia - *Please, scroll down for English version* U Dalmaciji među maslinarima nema veće diskusije od one kada je pravo vrijeme za berbu maslina. Berbe kod nas z...
  • kuvarica na trapezu
    BOŽIĆNA ČESNICA - *Mir Božji, Hristos se rodi, vaistinu se rodi!* *" Kad ime Tvoje izrečem, sve sam izrekao..." Vladika Nikolaj Velimirović (Molitve na jezeru) * ...
  • na putovanju...
    Izgubljena palaca u Lisabonu i starinski dzem od grozdja sa orasima / Forgotten palace in Lisbon and old grape jam with walnuts - Zivim u Lisabonu 10 godina. I malo vise. No jos uvijek mi se desi da zastanem u cudu kada otkrijem blago koje mi se do sada skrivalo pod nosom. ...
  • Sweet corner
    Dragi čitatelji! / Dear readers! - Blog se seli na novu adresu: http://sweetcorner-jasenka.dobrahrana.jutarnji.hr/, i jako mi je drago da ću i ja biti dio blogerskog tima Dobre hrane. Hvala...
  • Vali voli torte
    TARTE FINE S JABUKAMA - Brzinsko-jesenski recept! Idealan za polunenajavljene goste, one koji nazovu i kažu da stižu za sat vremena. Najprije izvadite lisnato tijesto iz zamrzivač...
  • Sweet Sensation
    BakeNoir.com - Dragi svi, na mojoj novoj adresi čeka vas još jedan sjajan recept. Posjetite me na BakeNoir.com i uživajte u Galetti od jagoda s balzamičnim octom! Dear f...
  • Shangri La Food
    Pauza - Jučer mi se javila draga Maja sa bloga Achtung baby da me pita jesam li živa.. Jesam , jesam živa i zdrava, samo u totalno drugom filmu.. A evo razloga : ...
  • Just cake the Cupcake
    -
Pokaži 25 Pokaži sve

Pratitelji

Posjeta:

Arhiva bloga

  • ▼  2018 (5)
    • ▼  prosinca (1)
      • Sretan Božić i nova godina !
    • ►  studenoga (1)
    • ►  listopada (1)
    • ►  travnja (1)
    • ►  ožujka (1)
  • ►  2017 (7)
    • ►  prosinca (1)
    • ►  studenoga (1)
    • ►  rujna (1)
    • ►  lipnja (1)
    • ►  svibnja (1)
    • ►  ožujka (1)
    • ►  siječnja (1)
  • ►  2016 (13)
    • ►  prosinca (1)
    • ►  studenoga (2)
    • ►  listopada (2)
    • ►  rujna (1)
    • ►  lipnja (1)
    • ►  svibnja (1)
    • ►  ožujka (2)
    • ►  veljače (1)
    • ►  siječnja (2)
  • ►  2015 (19)
    • ►  prosinca (2)
    • ►  studenoga (2)
    • ►  listopada (2)
    • ►  rujna (1)
    • ►  kolovoza (1)
    • ►  srpnja (2)
    • ►  lipnja (1)
    • ►  travnja (2)
    • ►  ožujka (2)
    • ►  veljače (2)
    • ►  siječnja (2)
  • ►  2014 (40)
    • ►  prosinca (3)
    • ►  studenoga (3)
    • ►  listopada (3)
    • ►  rujna (2)
    • ►  kolovoza (2)
    • ►  srpnja (4)
    • ►  lipnja (3)
    • ►  svibnja (4)
    • ►  travnja (6)
    • ►  ožujka (4)
    • ►  veljače (4)
    • ►  siječnja (2)
  • ►  2013 (41)
    • ►  prosinca (4)
    • ►  studenoga (4)
    • ►  listopada (3)
    • ►  rujna (3)
    • ►  kolovoza (2)
    • ►  srpnja (3)
    • ►  lipnja (2)
    • ►  svibnja (4)
    • ►  travnja (4)
    • ►  ožujka (5)
    • ►  veljače (4)
    • ►  siječnja (3)
  • ►  2012 (52)
    • ►  prosinca (4)
    • ►  studenoga (4)
    • ►  listopada (4)
    • ►  rujna (5)
    • ►  kolovoza (3)
    • ►  srpnja (4)
    • ►  lipnja (6)
    • ►  svibnja (5)
    • ►  travnja (4)
    • ►  ožujka (5)
    • ►  veljače (5)
    • ►  siječnja (3)
  • ►  2011 (62)
    • ►  prosinca (6)
    • ►  studenoga (6)
    • ►  listopada (6)
    • ►  rujna (4)
    • ►  kolovoza (4)
    • ►  srpnja (5)
    • ►  lipnja (7)
    • ►  svibnja (6)
    • ►  travnja (7)
    • ►  ožujka (4)
    • ►  veljače (3)
    • ►  siječnja (4)
  • ►  2010 (70)
    • ►  prosinca (6)
    • ►  studenoga (9)
    • ►  listopada (6)
    • ►  rujna (9)
    • ►  kolovoza (2)
    • ►  srpnja (6)
    • ►  lipnja (7)
    • ►  svibnja (5)
    • ►  travnja (5)
    • ►  ožujka (4)
    • ►  veljače (5)
    • ►  siječnja (6)
  • ►  2009 (23)
    • ►  prosinca (7)
    • ►  studenoga (16)

Coolinarika

Coolinarika


Top blogovi s receptima
Tema Jednostavno. Pokreće Blogger.