Dobro došli

Dragi prijatelji,

želim vam dobrodošlicu na moj blog.
Nadam se da ćemo se lijepo družiti i da ćete uživati o onome što ću vam ovdje prikazati.
A odakle ja ovdje ?  Paaaa,  krenulo je ovako :

Prije oko godinu dana vozim se na posao i u autu u koloni slušam radio. Vrijeme katastrofa, danima je bilo sivo, tmurno, sa kišom i bez nje, moje raspoloženje danima pa i dulje bilo otprilike kao opisano vrijeme, ......i čekam tako na semaforu a vesela i simpatična voditeljica na radiu  kaže : „ želim vam dobar ovaj divan dan !! „ Promislim : „divan dan ?, gdje ona živi“ . Voditeljica nastavlja : „Da, što se čudite, dan je divan, možda samo još niste stavili svoje ružičaste naočale pa to još ne vidite„ . Hmmmm, ...., pa možda zbilja živimo u istom gradu i možda ja stvarno već neko vrijeme zaboravljam na svoje ružičaste naočale, ....., a što je ono bilo sa raspoloženjem ? , .....hm ..., do slijedećeg semafora i moje ružičaste naočale su „proradile“ i dan je bio divan i sasvim sam razumjela veselu i simpatičnu voditeljicu.

Isti taj dan u pauzi na poslu odlučim pogledati što ima na omiljenoj mi Coolinariki (ja na Coolinariki) aktiviram se, krenem............... i danas sam ovdje. Kako je sve išlo u međuvremenu čitati ćete kroz moje postove, sada ću vam samo reći da sam ubrzo otkrila čaroban svijet marmelada/džemova/pekmeza koji me skroz osvojio. Te divne voćne kombinacije, boje, okusi, mirisi, ..........., sa svakom novom teglicom iznova me razvesele. Svaku od marmelada sam napravila sama, rezuckala, miksala, kuhala, dodavala, oduzimala, ukrašavala, i tako je nastao „Home-made by B.“ pa sam tako i nazvala ovaj blog. .
Osim marmelada prikazati ću vam i ostale isprobane recepte, moje ili neke koje sam otkrila na Coolinariki, blogovima, u knjigama, kod prijatelja, ....., uglavnom biti će i slatkoga i slanoga i kruha i peciva i keksića i kolača.

Odmah ću vam se ispričati zbog ne baš sjajnih slika koje ćete u prvo vrijeme ovdje naći, pomalo, usavršiti ću i taj dio, a do tada  trudim se i učim.

I tako, ...od onog dana od prije godinu i nešto više dana  svaki dan,  iako nekada i nije najsjaniji,  je dobar dan  i ne treba mi više podsjetnik drage voditeljice (koju i dalje redovno slušam) na ružičaste naočale, one su uvijek tu negdje uz mene.
Ne zaboravite i vi na svoje ! :):)

Vaša
B.