petak, 25. prosinca 2015.

Sretan Božić i Nova Godina !!

Sretni nam, lijepi i veseli ovi blagdanski dani ! Blagdani koji mi se nikada nisu ovako brzo i tiho prišuljali, u ovoj godini koja mi je prošla brzo i prebrzo, danas slavimo Božić, a za koji dan već ćemo paliti prskalice i slaviti Novu godinu. Razmišljanja o tome što nam je ostavila ova godina, što želim pamtiti, a što brzo zaboraviti, što sam napravila u ovoj, a što želim od Nove godine  ostaviti ću za neku drugu priliku. Ono što sigurno nisam napravila u ovoj godini su nove slike za ovaj post i zato su ovdje kolaži slika iz ranijih blagdanskih postova, a kako onda tako i sada , blagdanski dani su uvijek lijepi i uz tradicionalne slastice i ukrase nekako uvijek isti, ali su zapravo iz godine u godinu tako drugačiji. 

Danas želim sve najbolje svima, danas je vrijeme za dobre želje, za sreću i veselje, za najbolje društvo, za pun stol i dobru kapljicu, danas je vrijeme i za tradicionalne slastice i blagdanske običaje. Danas vam želim Sretan Božić ! 







Ove blagdane provodim u Zg, mama i najdraža K. su ovdje, sestra nam nedostaje, dragi I. je sa mnom, uživamo u gradu koji je ove godine prekrasan, šetamo, gledamo, osjećamo, mirišemo, častimo se  kuhanim vinom i idemo dalje. Zajedno smo i lijepo nam je. I stan je uređen, blagdanski, zamirisati će božićni ručak, kolačići su već ranije pripremljeni, ove godine se nisam posebno istaknula, tek Snježini medenjaci i Bojini kolači, i orah štanglice za koje ću recept tek podijeliti sa vama, ali je zato mama stigla sa svojim arancinima, ušećerenim bademima, kotonjatom, miriše i biskupov kruh, a tu je i puna kutija londonera koje jako volim :), i recept za londonere ću uskoro podijeliti sa vama. 







Uživajte u ovim danima, neka sve bude lijepo, sretno i veselo, ispunite sebi i onima koje volite ono što želite i ono što žele, i male želje su nekada tako velike i čine nas sretnima ! Sretni nam blagdani ! :) 

Svima Vam želim Sretan i blagoslovljen Božić i zdravu, sretnu, uspješnu i veselu Novu Godinu ! 









Broj komentara: 11:

  1. Brankić moj, tebi i tvojim najmilijima srećan Božić i Nova godina. Želim vam puno sreće, zdravlja, ljubavi, uspeha i onog što bi sami sebi poželeli. Ostaj mi u divnoj, prazničnoj atmosferi i uživaj uz voljene. Pusa ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga moja Branka, srećan ti i blagoslovljen Božić....Mnogo sreće,uspeha, zdravlja, ljubavi i sve što poželiš u Novoj 2016 godini,neka ti se ostvari, od srca ti želim!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Svako dobro tebi i cijeloj tvojoj obitelji! Samo uživajte !

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan Bozic i svako dobro tebi i tvojima najdrazima u Novoj!:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Branka, tebi, tvom dragom I., mami, sestri i sestricini od srca zelimo sve najbolje u novoj godini i svim onima koje tek dolaze! ☺

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Branka, srećna Vam i uspešna Nova 2016 godina!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. draga B, sretno novo ljeto i sve najbolje tebi i tvojima! =)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve najbolje u Novoj godini cijeloj familiji!

    OdgovoriIzbriši