subota, 20. studenoga 2010.

Me Encanta Tu Blog - Nagrada !!

Hvala Nale !
Hvala Knjiški Moljac !
Hvala Sandra (Mala kuharica)   !

Hvala vam drage blogo-kolegice  na divnoj nagradi koju ste mi dodijelile !



Jako me razveselila ova lijepa, simpatična i vesela nagrada.  
U prijevodu kaže "Sviđa mi se tvoj blog ! "
Prije nego što nagradu proslijedim dalje po pravilima trebam odgovoriti na 9 pitanja :

1. Zašto si stvorila blog?

2. Koju vrstu blogova čitaš?

3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?

4. A odeće?

5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?

6. Koju boju najviše voliš?

7. Tvoj parfem?

8. Koji film najviše voliš?

9. Koje države želiš posetiti i zašto
 
 
Ok, pitanja su tu, a stižu i odgovori :
 
1. Blog sam stvorila nakon godine dana provedene na Coolinariki kada mi ostavljanje recepata i komunikacija po tom sistemu više nije bila dovoljna. Htjela sam pisati više, htjela sam imati neko svoje mjesto gdje neću ostaviti samo recept već i nešto više od toga i željela sam više komunicirati i razmjenjivati mišljenja i iskustva. Istovremeno, imala sam već popriličnu zalihu isprobanih marmelada  koje sam htjela na ovaj način prikazati a paralelno sa njima počela sam sve više i češće isprobavati i neka druga jela i recepte. Uz to, divila sam se onima koji pišu blog (znači većini vas koje ste već tada imale svoj blog a danas dolazite i na moj, hvala) , uživala sam u čitanju tih blogova i razmišljala kako bih i ja to mogla, ali da li bi stvarno mogla. I onda je jedan dan "kliknulo" - idem , otvaram blog i stavljam prve recepte i ...........danas sam ovdje :)
 
2. Najviše čitam kulinarske blogove (vaše blogove), nakon njih dolaze putopisni, a zatim volim pročitati i o svemu što me trenutno zanima. Vrijeme je najčešće ključni faktor dokle ću sa čitanjem doći.
 
3. Omiljena marka dekorativne kozmetike mi je Chanel i Christian Dior , ali to ne znači da tu istu kozmetiku redovno i koristim . Priuštim si je ponekad ali inače sam na manje skupim preparatima. Ipak, pitanje je koja mi je najomiljenija, a to je ova :)
 
4. Opet Chanel . Jako volim Coco Chanel stil, krojeve, materijale, ne samo odjeću nego i sve ostalo (torbe i sl.) .  I Burberry  se ovdje jako lijepo uklapa  :). Ali,  tu smo opet kod ali, nema u ormaru originala jer koliko god  je voljela toliko nisam spremna izdvojiti iznose koji se za tu odjeću traže. Sve i da u trenutku imam te novce ne vjerujem da bi ih dala za komad odjeće. Stoga, i ostale, pristupačnije marke imaju lijepe krojeve i potrebnu kvalitetu što mi je svakako važno.
 
5. Nemam neki najbitniji proizvod dekorativne kozmetike, ali nikada ne izlazim bez pudera, maskare i sjajila za usne pa su mi valjda to i najbitniji proizvodi :)
 
6. Volim boje, i iako se u pitanju ne traži koju boju ne volim moram reći da ne volim sivu boju i nikada je ne nosim niti je imam negdje u stanu. A sve ostale volim. Ako bi trebalo izdvojiti idemo sa zelenom, pa smeđom, zatim bi došle i ljubičasta i crvena.
 
7. Coco Chanel - Mademoiselle . I niti jedan drugi, već godinama :)
 
8. Najteže pitanje. Ne znam. Ne mogu izdvojiti film koji najviše volim. Film pogledam i ako mi se svidi taj tada najviše volim i to traje do slijedećeg kojega ću pogledati i koji će mi se svidjeti. Ima i filmova, jako dobrih i kvalitetnih koje pamtim i za koje ću uvijek reći da su odlični ali izdvojiti neki film posebno ne mogu.
 
9. Trenutno su na listi želja države Bliskog i Dalekog Istoka.
Zapadni dio , Europu , sam dosta proputovala i sada već neko vrijeme ciljam prema Istoku. Želim osjetiti  atmosferu življenja u tim državama, želim vidjeti sva poznata i manje poznata zanimljiva mjesta u tom dijelu svijeta, znam da puno toga nude i vrijeme je da tamo krenem.
 
Kada sam pročitala pitanja na koja trebam odgovoriti u prvi tren učinila su mi se smiješna (ono kao u školi u leksikonu :) ) ali kada sam počela sa pisanjem odgovora bilo mi je jako zanimljivo i lijepo i baš sam sa veseljem ispoštovala ova pravila primanja i daljnje dodjele nagrade.
 
Za daljnju dodjelu nagrada nema ograničenog broja blogova na koja je mogu proslijediti. Ja bih najradije rekla da svi koji navratite preuzmete nagradu, ali ipak ispoštovati ću i drugo pravilo da moram objaviti blogove kojima dodjeljujem nagradu i obavjestiti blogerice da je dođu preuzeti.
Stoga , nagrada ide dalje , blogovima :
 
 
Drage cure pozivam vas da preuzmete  sličicu, postavite je na svoj blog, odgovorite na  9 simpatičnih pitanja koja vidite gore i proslijeditedite nagradu dalje . Nagrađenima ostavite poruku o tome na njihovim blogovima.

Broj komentara: 11:

  1. Taman krenula da te obavestim da te kod mene ceka nagrada, a evo je i kod tebe za mene :)Hvala najlepse, a ti u svakom slucaju svrati po svoju kod mene jer je malo drugacija ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala draga Branka. Pogledaj na komentar po zadnjem postu na mojem blogu prije nego radiš bundevu. Tamo je adresa za originalni recept, možda će ti dati bolje smjernice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Branka! I ja sam se divila svim vašim blogovima i onda eto mene među vama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Puno, puno hvala, preuzele i veseli nas! :) Čim, čim prije, (nadam se još ove godine :( ) proslijeđujemo! ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Branka, hvala puno...ova nagradica mi je jako simpaticna i svaki put me razveseli kad je ugledam na nekom od vasih blogova!:) puno te pozdravljam....

    OdgovoriIzbriši
  6. Brankic, puno hvala na ovoj nagradi! :-*

    OdgovoriIzbriši
  7. Puno ti hvala Branka. Ova nagrada mi je baš simpatična i nastojat ću je i proslijediti dalje. :)
    Hvala puno. :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala ti puno draga Branka! Kao što vidiš kasnim sa komentarima i svime.. budem je preuzela :-))

    OdgovoriIzbriši