tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post2896991208765767114..comments2024-03-28T10:18:08.002+01:00Comments on Home-made by B: Rižot sa kukama i šparogama Branka - byBhttp://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-55832563707897837572013-05-09T10:48:37.326+02:002013-05-09T10:48:37.326+02:00Savršen ručak za mene! Divan rižoto, recept odmah ...Savršen ručak za mene! Divan rižoto, recept odmah bilježim:) <br />Za kuke nisam znala, eto, svaki dan se nauči nešto novo! Puno pozdrava :) tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-64138577552590906902013-05-06T02:55:20.840+02:002013-05-06T02:55:20.840+02:00Rucak kao stvoren za mene!
Voljela bih probati div...Rucak kao stvoren za mene!<br />Voljela bih probati divlje sparoge - mora da su posebno ukusne...Za sada cu se zadovoljiti onima iz konzerve, jer su svjeze relativno rijetke za kupiti. jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-36083988754106621472013-05-04T18:39:28.074+02:002013-05-04T18:39:28.074+02:00Volim šparoge na sto načina i sad kad čitam koment...Volim šparoge na sto načina i sad kad čitam komentare tek vidim sada da nisu svima dostupne a opet kod nas na moru ih ima ali ih svi ih i ne beru, ja ih obožavam i jesti i brati.Rižot za deset.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-73015235751761662092013-05-04T17:31:34.598+02:002013-05-04T17:31:34.598+02:00Odličan obrok,meni se jako sviđaju šparoge,samo su...Odličan obrok,meni se jako sviđaju šparoge,samo su ih kod nas precijenili zaista.Slike me svaki puta iznova oduševe,baš je sve na profi nivou:)Nelyhttps://www.blogger.com/profile/13523178334207002787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-82412434202596827832013-05-03T08:53:57.928+02:002013-05-03T08:53:57.928+02:00Divan i lagan ručak ili večera. Baš mi je super ri...Divan i lagan ručak ili večera. Baš mi je super riba list, tako meka i slatkasta u kombinaciji sa šparglama/kukama.<br />Nevenahttps://www.blogger.com/profile/14975837269050446038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-92192003524920470912013-05-03T07:59:12.237+02:002013-05-03T07:59:12.237+02:00Volim sparoge, a rizot je nesto sto obozavam i to ...Volim sparoge, a rizot je nesto sto obozavam i to sto jednostavnije to bolje. Ponekad ga napravim samo sa rizom i graskom, pa malo parmezana preko. Isprobacu i ovaj tvoj recept :) Divne fotografije.Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-4180740455153426012013-05-03T01:03:18.011+02:002013-05-03T01:03:18.011+02:00kuke nisam nikad probala, ali sparoge mnogo volim!...kuke nisam nikad probala, ali sparoge mnogo volim! ovaj rizoto super ukusno izgleda i ne bi imala nista protiv da ga probam =)))Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-3330483128258825912013-05-02T21:40:53.882+02:002013-05-02T21:40:53.882+02:00Hvala prijateljice! Šmrc....šmrc :-)Hvala prijateljice! Šmrc....šmrc :-)Mnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-78255265367190544202013-05-02T19:22:24.309+02:002013-05-02T19:22:24.309+02:00I ja stalno spremam šparoge, ali na žalost, ne one...I ja stalno spremam šparoge, ali na žalost, ne one divlje. Tu ne rastu, a nema ih ni za kupiti. No, kako su skupe i vjerojatno ih ljudi baš i ne kupuju, snize im cijenu i to jako, pa ja kupim. Sve ove dane jedemo nešto sa šparogama, a rižoto s njima također jako volim. Divan je, nema što!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-46724622130892710632013-05-02T14:56:43.674+02:002013-05-02T14:56:43.674+02:00Draga Branka,
i ja volim spargle a otkrila sam ih ...Draga Branka,<br />i ja volim spargle a otkrila sam ih tek u Italiji (ima tome doduse vec dosta vremena...u Beogradu pre 22 godine si sveze spargle mogao da vidis samo na slici, naravno !)Nisam jela risotto kada ga je pravila tvoja prijateljica ali ukoliko kazes da je njen bio kremastiji uverena sam da to nije bilo zbog toga sto je ona stavila vise pavlake (tada bi bilo nekako "utabano") nego sto je ona sigurno iskljucila vatru kada je pirinac jos bio tecan...onda ga jednostavno poklopis i ostavis par minuta. Ukoliko pri kuvanju pirinca sva tecnost ispari, onda on bude "suvlji"...nemoj da se plasis da ga ostavis mekseg...bice mnogo bolje !<br />p.s. tvoj divno izgleda, bas onako profesionalno !<br />Pozdrav,<br />M.Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.com