tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post9046713818922449885..comments2024-03-28T10:18:08.002+01:00Comments on Home-made by B: Marmelada od višanja i trešanja i višnjaste marmelade za Veru :)Branka - byBhttp://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-34775135622836572562011-06-13T23:53:57.515+02:002011-06-13T23:53:57.515+02:00Čekala sam prošli tjedan neku tvoju deliciju iz fl...Čekala sam prošli tjedan neku tvoju deliciju iz flašice. Baš si me razveselila. Ja sam od onih, a i moji ukućani, ne jedeno ništa od đemova i marmelada, ali... na jesen kad se počnu praviti kolači, pa čak i obične buhtle, nema te industrijske marmelade koja može zamjeniti ovako nešto, a da ne spominjem krafne ili palačinke. Ova kombinacija trešanja i višanja je jako dobra, trešnje malo ublaže kiselost, baš super. Fotkice su ti prekrasne.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-15497973582837483282011-06-13T18:09:08.192+02:002011-06-13T18:09:08.192+02:00Super je Branka, jedva čekam da spremim marmeladu ...Super je Branka, jedva čekam da spremim marmeladu od višanja! Nakon šta poberemo sve svoje višnjice, neke završe u likeru, neke u soku, neke zamrznute za kolače, neke odmah završe u kolačima, a neizostavna mi je marmelada za zimske palačinkice :) Uobičajeno je spremam samo s šećerom i dodatkom limuna, nekada dodam ekstrakt ruma, nekada mljevene bademe... Dopada mi se ideja s cimetom, cimet je tako topao začin i sigurna sam da bi u palačinkama, pogotovo u hladnije i kišovito jesenje vrime, dao savršenu toplu notu :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-67791620212199345692011-06-13T16:26:16.850+02:002011-06-13T16:26:16.850+02:00Super, evo ja ogladnila gledajući slike i čitajući...Super, evo ja ogladnila gledajući slike i čitajući ove fenomenalne recepte.:)VolimBojehttps://www.blogger.com/profile/02408859181331292311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-47921031547099450142011-06-13T11:01:42.318+02:002011-06-13T11:01:42.318+02:00Ja sam skoro napravila svoju prvu marmeladu od jag...Ja sam skoro napravila svoju prvu marmeladu od jagoda, sa zelinom i odusevila se lakocom pripreme i ukusom marlelade. Razmisljala sam o visnjama, kad eto Vas:) Isprobavam ovu sa rumom!<br /><br />Pozdrav!Anahttps://www.blogger.com/profile/12874717273865721399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-18614129259954640532011-06-13T09:03:56.533+02:002011-06-13T09:03:56.533+02:00sve marmelade su ti fantastične, i ja volim crvenu...sve marmelade su ti fantastične, i ja volim crvenu boju, i crvene marmelade, sve si jako lijepo uklopila na fotkama, pogotovo sa ovom crvenom pozadinom, na crvene i bijele kockice! :-))Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-90461628567477193632011-06-13T09:01:50.532+02:002011-06-13T09:01:50.532+02:00Ako bi čovek hteo da onu moju korpu napuni marmela...Ako bi čovek hteo da onu moju korpu napuni marmeladama onda bi se definitivno odlučio za tvoje recepte, čak bi i pronašla ovakvo karo platno da se sve posluži. Predivno. Volim višnje i kajsije koje kise u tim stvarima.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-3649786841160490032011-06-12T12:20:15.709+02:002011-06-12T12:20:15.709+02:00Prekrasna je ta crvena boja tvoje marmelade; pozad...Prekrasna je ta crvena boja tvoje marmelade; pozadina (zelena) savrsena.jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-19055963762249719902011-06-12T12:02:09.868+02:002011-06-12T12:02:09.868+02:00sve ovo tako dobro izgleda, obožavam marmelade, po...sve ovo tako dobro izgleda, obožavam marmelade, pogotovo kad su ovako zamamne, crvene, od trešanja i višanja...bravo!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-8846421011374619242011-06-12T11:15:57.194+02:002011-06-12T11:15:57.194+02:00Fina marmelada,samo ja uvijek visnje pojedem prij...Fina marmelada,samo ja uvijek visnje pojedem prije nego se sjetim praviti marmeladu:)!!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-68219778658864653142011-06-12T07:33:20.719+02:002011-06-12T07:33:20.719+02:00Mmmm, koliko divnih marmelada, hvala ti sto si nas...Mmmm, koliko divnih marmelada, hvala ti sto si nas podesetila na neke dobre receptice, ovde jos nikako da vidim visnje na pijaci, bilo je i lose vreme i grad je padao u vise navrata, nadam se da nisu prosle...bas bih volela da nesto napravim od ovoga. Zelim ti lep odmor i da nam se vratis sa nekim finim novim recepticima...:) pozzzzmignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-42083932786762093922011-06-12T03:33:09.420+02:002011-06-12T03:33:09.420+02:00Divno divno.Evo Neustrasivi mi se zalepio pozadi i...Divno divno.Evo Neustrasivi mi se zalepio pozadi i samo uzdise za svezim visnjama(nema to ovde ni kad je sezona).<br />On kad putuje za Evropu u sezoni a ja ga zovem telefonom pa cujem da nesto zvace..skoro uvek su vsinje!:)<br />Divno si ih preradila;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-2235981589956244302011-06-11T23:55:36.983+02:002011-06-11T23:55:36.983+02:00Odličan izbor i ako bi mi slučajno palo na pamet p...Odličan izbor i ako bi mi slučajno palo na pamet praviti ih znam gdje ima dobar recept!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-7638497092666570092011-06-11T22:07:49.746+02:002011-06-11T22:07:49.746+02:00Bas sam danas pravila dzem od tresanja;)!!! I od m...Bas sam danas pravila dzem od tresanja;)!!! I od marelica...<br />melroseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-15346567444587485912011-06-11T22:03:30.167+02:002011-06-11T22:03:30.167+02:00Ti si draga Carica, već se sutra "bacam "...Ti si draga Carica, već se sutra "bacam " na posao, neću ti još otkrivati koji recept ću napraviti. Hvala do neba!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-52387000818444317592011-06-11T21:49:54.410+02:002011-06-11T21:49:54.410+02:00Sve pohvale za fine marmelade!
Najviše mi je zap...Sve pohvale za fine marmelade! <br /><br />Najviše mi je zapela za oko ova s cimetom i klinčićima. Obožavam tu kombinaciju začina i morat ću sljedeće sezone isprobati na trešnjama.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.com