tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post2651385596578499102..comments2024-03-28T10:18:08.002+01:00Comments on Home-made by B: Dajanin pekmez od bijelih bresaka sa ruzmarinomBranka - byBhttp://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-18483924126291375932010-09-30T10:54:12.544+02:002010-09-30T10:54:12.544+02:00Mmmmm, predivno draga Branka :)Mmmmm, predivno draga Branka :)Tamarahttps://www.blogger.com/profile/12342466174904965484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-52711031561607422852010-09-29T14:44:19.843+02:002010-09-29T14:44:19.843+02:00Kod mene, ceka te nagrada.Pozdrav.Kod mene, ceka te nagrada.Pozdrav.Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-11530292079739603822010-09-27T09:36:01.449+02:002010-09-27T09:36:01.449+02:00Ovo mi je tako dobra kombinacija, začinsko bilje i...Ovo mi je tako dobra kombinacija, začinsko bilje i voće. I ja spremim u škrinju kitice od svega po malo, i ništa ih ne sjeckam i ne skidam od stabljike, makar u supermarketima ima kroz cijelu godinu u teglicama, ali je to prilično skupo. Kad mi se da i kad mi treba toga više recimo u siječnju, odem u vrtljariju "mbm" u Lučko i tamo se snabdijem sa svježim puno povoljnije. Đem ti je prefin, ovo s ružmarino je super idena, pohvala i Dajani, no pdsjetilo me na ljuti "čatni" koji radim od bresaka koji služim kao prilog mesu. Drago mi je da si bolje.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-11527961646450095132010-09-27T09:17:37.190+02:002010-09-27T09:17:37.190+02:00Branka,drago mi je da si bolje:))
Tvoji pekmezi i ...Branka,drago mi je da si bolje:))<br />Tvoji pekmezi i džemovi uvek sjajno izgledaju,svaka pohvala:))<br />Što se začinskih biljaka tiče i ja ih zamrzavam i odlični su preko cele zime.<br />Pozzstocicu postavi sehttps://www.blogger.com/profile/01096184228227448213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-30682253734507282132010-09-27T04:40:09.100+02:002010-09-27T04:40:09.100+02:00Kako je lijepo citati i gledati sta sve fino sprem...Kako je lijepo citati i gledati sta sve fino spremate!!!<br />Odavno sam to prestala raditi,misliti o zimnici...zima kod mene nije zima kao kod kuce,tako da nista od toga ne spremam za poslije jedino ako imam vremena i potrebno voce,probam iz znatizelje ,zanima me okus,za sada samo mogu da zamislim kako mirise...valjda ce ove godine i kod mene breskve da rode,a ja umijesto da ih jedem svijeze,prihvatim se serpe pa isprobam ovaj fini pekmez!!!sa zacinskim biljkama je isto,ima ih tjekom cijele godine !!!!:)<br />Branka sve najbolje !!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7238613098535037666.post-30971870858616623252010-09-26T14:25:12.802+02:002010-09-26T14:25:12.802+02:00Baš super da si ga isprobala, Branka. Nadam se da ...Baš super da si ga isprobala, Branka. Nadam se da nisi pretjerala s nošenjem, i kilogram može biti previše u tvom stanju. Ali drago mi je što kažeš da ide sve nabolje.<br />Moj ružmarin je baš u cvatu, pa sam kupila još bresaka (ovaj put žutih, bijele su nestale netragom) i dodat ću i malo borovnica i ribizli, već slutim da će kombinacija biti odlična. <br />A za cvjetiće nisi trebala brinuti, oni su onako optional, može i bez.<br />Što se tiče začinskog bilja, ja uvijek imam peršun i bosiljak nasjeckane i smrznute (tako mi ih je lakše dozirati kasnije), za druge nisam probala, jer ružmarin i kadulja mi obično prežive zimu bez problema.Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.com